Miten kaikki alkoi?

18.10.2017

Päätettiin myydä meidän asunto, liiketoiminta sekä irtaimisto ja lähteä matkalle määrittelemättömän pitkäksi ajaksi. Sunnuntai-aamuna 26. marraskuuta turkulaiset tutut kadunkulmat muuntautuvat about 40-kertaisiksi ja kantavat nimeä Bangkok. Meillä on hotellivaraus ensimmäiseksi 7 päiväksi, joiden aikana keksimme seuraavaan – mitä luultavammin hieman seesteisemmän kohteen ja asetumme aloillemme. Ehkä. Pyrkimyksemme on olla suunnittelematta liikoja. Mitä tapahtuu, sitä ei tiedetä itsekään, mutta ihan helvetin fiiliksissä ollaan!

Viikko Bangkokissa ja sit sieltä jonnekin. Parasta on, että ei välttämättä tarvitse tietää ennen kuin on tilanteessa itsessään. Meidän ainut suurempi suunnitelma on liikkua Vietnamiin tammikuun puolenvälin tienoilla. Kaikki loput pläänit tehdään paikan päällä missä ikinä olemmekin. Niin käsittämättömän rentouttava ajatus! Nähtäväksi toki jää onko ajatus yhtä ihastuttava toteutuksen tasolla.

Säätö. Se on aina läsnä elämässä, johtuneeko sitten yrittäjyydestä jonnin verran, mutta tässä tapauksessa kaikki on tuntunut menevän todella vankasti omalla painollaan. Otettiin matkavakuutus näin ensalkuun vuodeksi. Tarkastellaan jatkofiiliksiä sen jälkeen. Rokotuskertoja on kolmin kappalein ennen h-hetkeä. Näiden kans pelailu meni tosi iisisti – tosin Japanin aivokuumeelta suojautuminen oli keskiverto-ibumaxia hivenen kalliimpaa touhua. Matkustusvälineistöä on spekuloitu vielä toistaiseksi turvalliselta etäisyydeltä. Tavoite olisi pärjätä pelkillä käsimatkatavaroilla. Onkohan se liian kunnianhimoinen ajatus?

Nyt sen vasta tajuaa kunnolla kun myydään arkipäiväisiä käyttöesineitä tauluista sohvapöytiin pois reissun alta. Tulee fiilis, et hetkinen hei, jotain on oikeasti tapahtumassa. Toisaalta se kaikki on vaan materiaa, jota on aina aikaa rohmuta loputtomat romuläjät ympärille. Kuinkahan paljon ihmisen turvallisuuden tunteesta tulee eri värisen ja kokoisen tavaran kautta.

 Asuttiin puutalossa Turussa. Molemmilla oli mm. duunikuviot ihan kivasti. Sitähän sitä aina eka kysytään. Oma yrityskin teki jopa ihan tulosta. Kissakin oli, nyttemin vieläpä maailman söpöimpien pentujen kera. Oli tekniikkaa, löhösohva ja useampia stream-palveluita. Jotenki kaikki tuntu silti itsensä toistolta. Kun ei erota enää mikä viikko tai kuukausi on meneillään, niin jotain pitää tehdä. Jokseekin kaikki vaan natsas tän reissu-ajatuksen kanssa. Sitäpaitsi miksi ei? Mitä me jäädään tänne odotteleen. Ylennystä? Velattomuutta? Perheenlisäystä? Eläkepäiviä? Emme löytäneet näihin vastausta ja siinäpä se syy kaikessa yksinkertaisuudessaan tämän matkan takana onkin.

Ja se, että nyt meillä on aikaa toisillemme vaikka kyllästymiseen asti. ❤

Tervetuloa mukaan seuraamaan meidän näköistä matkablogia!

Inkeri & Mikko

/ Tour le Couple ↣ pariskunnan matkablogi

Kommentoi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.